Uw koffiezetapparaatgids

Hoe uw koffiezetapparaat kiezen ?

Alle producten

Heerlijk, de geur van warme koffie bij het ontwaken dankzij de programmeerbare modellen. Capaciteit, snelheid, behoud van de aroma's ... Hoe hebt u uw koffie graag?

Wat u moet weten
om uw product te kiezen

 Capaciteit

Het is vaak het belangrijkste selectiecriterium. De capaciteit moet zijn aangepast aan het aantal gezinsleden die koffie drinken. U moet ook rekening houden met de grootte van de kopjes. Daarom wordt de capaciteit van een model vaak uitgedrukt in delen: 8 tot 12 kopjes, 10 tot 15 kopjes. Denk ook aan uw gemiddeld koffieverbruik: als u verschillende kopjes na elkaar drinkt, is het misschien verstandiger om een grote kan te hebben. Zo vermijdt u dat u te vaak opnieuw koffie moet zetten. In dat geval is een thermoskan een interessante optie.

Alle koffiezetapparaten

 

 Vermogen

De snelheid waarmee de koffie gemaakt wordt, hangt af van het vermogen van het koffiezetapparaat. Een koffiezetapparaat van 10 tot 15 kopjes levert zeer goede prestaties met een vermogen van 1200 W.

Alle koffiezetapparaten

 

 Smaak

Wie van goede koffie houdt, zal helemaal weg zijn van de modellen die zijn uitgerust met een koffiezetsysteem voor optimaal behoud van de aroma's. Sommige modellen zijn ook voorzien van een aromaselector om de intensiteit van de koffie aan te passen aan uw wensen of aan het moment van de dag. Lichte of sterke koffie? Aan u de keuze! De aromaselector garandeert ook een kwaliteitsvolle koffie ongeacht de gewenste hoeveelheid: zowel voor 3 als voor 15 kopjes past de selector de intensiteit aan voor een ideaal resultaat.

Alle koffiezetapparaten

 

 Snel een koffie!

guide cafetiere - heureAls u zin in koffie hebt, wilt u er liever niet te lang op wachten ... Er bestaan twee mogelijkheden voor koffie die altijd net klaar is wanneer u er trek in hebt.

  • Het programmeerbare koffiezetapparaat : met zijn startuitstel tot 24 u. van tevoren start hij vanzelf op het aangegeven tijdstip en zorgt hij voor koffie bij het opstaan of net na de lunch. U beslist!
  • De thermoskan : houdt de koffie een aantal uur lang goed warm. De ideale oplossing voor iedereen die de hele morgen lang koffie slurpt!

Alle koffiezetapparaten

 

 

 Gebruiksgemak

guide cafetiere - verseur

Zelfs wie twee linkerhanden heeft, kan vandaag makkelijker dan ooit goede koffie zetten dankzij de ergonomische en slimme modellen.

  • Het afneembaar reservoir kan makkelijk worden gevuld door hem rechtstreeks onder de kraan te houden.
  • De zwenkbare en afneembare filterhouder kan makkelijk worden schoongemaakt.
  • De schokbestendige kan is bestand tegen een stootje.
  • Het antidrupsysteem maakt het mogelijk om op elk moment koffie te schenken, zelfs als nog niet al het water is doorgelopen. Perfect voor wie weinig tijd heeft.

Alle koffiezetapparaten

 

 Handige opties

guide cafetiere - verseur

  • Microgolfovenbestendige kan om snel een bodempje koffie op te warmen.
  • Automatische stopfunctie die het koffie zetten na een tijd onderbreekt om te vermijden dat de koffie urenlang in de kan blijft staan.

Alle koffiezetapparaten

 

 

 

 

Terug